söndag 4 februari 2007

Lika barn leka inte alltid bäst


Idag kom Fatima och Vincent för att träna apportering. Hundarna har fortfarande roligt ihop fast de numera är så totalt olika - Teo ser ut som en långbent och något vinglig giraff när han ska leka med lille Vincent... Vi körde några Markeringar och Teo var lite slarvig, även om han plockade in alla dummies snabbt och lätt. Vincent tyckte att det var väldigt festligt med apportering och hans matte lovade att det ska bli fler gånger!

Fritt följ hade samträning idag så vi passade på att träna lite lydnad också. Teo skötte sig riktigt bra, han var fantastiskt följsam idag. Vi gjorde våra första hopp på hinder och tränade endel Linförighet. Matte fick kritik för dåliga vänstersvängar av dagens hårda domare Fatima. 90 graders vinklar? Ursäkta, men jag är matematiskt handikappad. Det är verkligen inte lätt att vara människa - nu blir det vinkelträning efter helgen.

I helgen har vi också haft besök av Kerstin som jag känner sedan Ecuadorresan. Tre år har gått och hon är fortfarande lika jobbig. Vi har fortfarande totalt olika åsikter om allt. Men vi har fortfarande roligt ihop! Teo var lycklig över besöket - ytterligare en barnslig kompis att leka med!